ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το εστιατόριο Athenas Cook στην οδό Νίκης 20 στο Σύνταγμα, είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, προσφέροντας μία αίσθηση απόδρασης από την πολύβουη πρωτεύουσα των Αθηνών.

Ιδιαίτερες μπύρες και οίνος από ελληνικές μικροζυθοποιίες και αμπέλια προσφέρουν απλόχερα νότες μοναδικών αρωμάτων, ενώ συνδυάζονται άριστα με την ελληνική δημιουργική κουζίνα, που χαρακτηρίζει και το ύφος του Athena’s Cook. Κάθε πιάτο «κρύβει» ένα μικρό ταξίδι στις όμορφες γωνιές της Ελλάδος με προϊόντα, που χαρακτηρίζουν την εκάστοτε γη, μαγειρεμένα με αγάπη και έμπνευση απογειώνοντας την γευστική εμπειρία κάθε επισκέπτη.

Αν ψάχνετε ένα καλό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα απολαύσετε ποιοτικό και φθηνό φαγητό, επιλέξτε το εστιατόριο Athenas Cook.

Στο Athena’s Cook θα δοκιμάσετε νόστιμα πιάτα με μεσογειακές επιρροές αλλά και παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, μαγειρεμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες στον όμορφο και φιλόξενο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί, τον καφέ μαζί με τον πρωινό σας και από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, να γευτείτε τα υπέροχα πιάτα, την μεγάλη ποικιλία σε μπύρες, όλων των ειδών (Lagers, Pilsner, Ale. Weiss, Red, Monastery, Black, με φρούτα και χωρίς αλκοολ, επίσης και σε Draught) καθώς και τα επιλεγμένα ελληνικά κρασιά μας.

Η τοποθεσία και η φιλική ατμόσφαιρα του μαγαζιού είναι ιδανικά για χαλάρωση και διασκέδαση, για τις μικρές σας αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις.